Modulaire milieustraten

Modulaire milieustraten

Vangnedt treedt op als partner van Modulo bij het adviseren en realiseren van oplossingen voor milieustraten en gemeenten

Modulo ontwerpt, bouwt en beheert, is creatief, innovatief én heeft kennis van zaken. Door de flexibele betondelen, worden gebruiksvriendelijke duurzame straten gebouwd die na verloop van tijd weer kunnen worden aangepast, uitgebouwd, verplaatst en hergebruikt. Afhankelijk van de veranderende omgevings-, en wetgevingseisen. Met maximale ruimtebenutting onder het bordes en minimale (kapitaal)kosten. Efficiënt en effectief.

De toekomst is modulair én circulair

Modulo is een wereldwijd gepatenteerd concept om duurzame modulaire milieustraten te bouwen. Inmiddels is Modulo actief in alle Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. In 2008 is Modulo tot de Nederlandse markt toegetreden. Vangnedt is al jaren een vaste partner die actief meedenkt.

Modulo zet zich actief in voor een circulaire economie en richt zich op de markt van gemeenten, industrie en zorg. Het Nederlandse Modulo-team bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van afvalinzameling, civiele realisatie, ontwerp, engineering, advies en vergunningen. Modulo is dan ook gespecialiseerd in alle aspecten die nodig zijn voor de bouw van een complete milieustraat.

Meer weten over de oplosssingen voor milieustraten van Modulo en Vangnedt? Bel of mail Vangnedt

Onze partners

Enkele referenties