Nieuws

EPS inzamelen en scheiden? Zo werkt het

Oosterbeek EPS en Vangnedt tillen het inzamelen en scheiden van EPS naar een hoog en duurzaam plan

Oosterbeek heeft een efficiënt inzamelsysteem voor alle EPS in de markt gezet. Het concept kenmerkt zich door eenvoud en doelmatigheid en is zeer duurzaam opgezet. Van het te recyclen EPS worden nieuwe producten gemaakt, die met DUBO Keur-certificaat terug op de markt komen.

Dé manier van cradle-to-cradle werken. Ook U kunt uw EPS afval laten verwerken door Oosterbeek EPS via Vangnedt.

Neem contact op met Vangnedt

 

Vangnedt actief in optimalisatie milieustraten

Naast onze core business is Vangnedt actief in de optimalisatie van mileustraten voor afval-inzamelaars en gemeenten. Wij denken actief mee over vernieuwingen en implementeren deze. Zo nemen wij zorgen uit handen.

 

 

Nog even en afval is verleden tijd

Het scheiden en recyclen van afval gaat steeds verder en als de ontwikkelingen in dit tempo doorgaan zal afval binnen afzienbare tijd passé zijn. Vangnedt werkt met een aantal innovatieve recyclingbedrijven samen en levert zo ook haar bijdrage aan het verduurzamen van onze wereld. Wij zijn er fier op met deze bedrijven samen te werken en werken enthousiast mee om hun werkwijzes, concepten en oplossingen bij afvalinzamelaars en gemeentes onde de aandacht te brengen en te implementeren in hun inzameltrajecten.

Win-Win voor iedereen!

Vangnedt voert het accountmanagement voor 9 recyclingbedrijven en 4 producenten van afvalgerelateerde producten bij gemeenten en afvalinzamelaars.

Via deze effectieve bundeling van verkoop en relatiebeheer biedt Vangnedt één totaalpakket met hoogwaardige recyclingoplossingen. Dit is zeer efficiënt en resulteert in een sterke reductie van afspraken, kosten en CO2-uitstoot!

Onze partners

Enkele referenties